www.wearehuman.eu

Kami "manusa" anjeun "manusa".

neunggeul global Oktober 25, 2016.

Candak kaputusan urang babarengan.

Urang sadaya hayang hirup quietly jeung karapihan jeung tatanggana urang, urang milih pamingpin di nagara urang keur ngagambarkeun urang jeung ngajaga karapihan ieu, hanjakalna ieu "karapihan" teu kajadian jeung "perang" nu ngaronjatkeun, sanajan union jeung alliances sababaraha bangsa, naha ngadagoan sejenna mutuskeun pikeun urang di mangsa nu bakal datang urang?

kahayang urang ngaliwatan neunggeul ieu ngabuktikeun ka ALL anu ilubiung bakal hoyong oge, yen "manusa" bisa jadi neneng, hayu urang ngahiji mayoritas populasi planét hayang nabina ayeuna mungkinkeun Anjeun nyaho, gabung urang sadaya babarengan pikeun ngabentuk ngan hiji sora kadéngé sarta pamustunganana, pikeun hirup jeung survival tina "manusa".

Urang boga sarana téhnis jeung téhnologis ngarobah dunya ieu, kahiji union, nu kadua nyaeta komunikasi.

Urang nawarkeun gerakan protes global, gerakan nu bakal ngartikeun ku marches jempe jeung sittings saméméh tempat luhur governance unggal kota atawa tempat-tempat meureun aya "Manusa".

Dina bagian dunya disebut "beradab", bagian hirup kapitalisme jeung ngolah informasi, urang geus dipaké teror jeung sieun dina layar sarta dina koran, batur hirup horrors ieu saban poé, manéhna sagala hal ieu kudu eureun, jenis "manusa" perang kahayang ?, ngalaman atawa geus ngalaman kekerasan? nu hardest jeung Galau bravest kungsi bakal happier ti jeung kulawargana, di tenang nya imah.

Us, "Manusa", aya kamungkinan hayang nabina, loba jalma mikir urang bisa ngalakukeun nanaon, geus kungsi ngarasa ngamuk ieu anjeun nu nyebutkeun geus maneh mun hal, ayeuna is the time ka polah babarengan urang bakal nyieun dunya leuwih alus sarta ieu teu utopia a! Teu aya nu bakal datang positif pikeun ieu masarakat konsumen, urang kudu reformasi nu "pausahaan".

Sababaraha urang datang ka ngayakinkeun diri yen jahat perang diperlukeun, gaya hirup sejen mustahil, mangka palsu, sababaraha nyoba rally sadaya "manusa" pikeun sabab maranéhanana di nyebutkeun maranéhanana:

"Aya parah nguap," "eta madhab kawas ieu," "Anjeun bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan," "pamadegan urang teu cacah," "eureun complaining", "eureun ngimpi", "utopia! "Jsb ...

Teuing mindeng ngadéngé kecap ieu uttered ku babaturan atawa baraya geus jadi fatalities dina pikiran maranéhanana, can kanyataan yén aya hukum, hukum ieu bisa robah jeung beda di unggal nagara mintonkeun urang nu urang bisa ngalakukeun naon we hayang di dunya ieu.

kanyataanana teh nya eta dunya sejen mungkin, pikeun nu robah gedé diperlukeun, eta moal gampang tapi waktu meta, sabaraha lila urang bakal terus becus? es eta-yén sadaya kahirupan urang urang bakal dibayangkeun dunya hade atawa nu sejenna ngadagoan meta? Kumaha loba turunan urang masih kudu ngajalanan hukum neneng, nempo yén nagara nu mana wae nu ieu ninggalkeun nganteurkeun dirina, depleted, serangan, sedengkeun batur anu booms kabuka ngahasilkeun kaleuleuwihan, boros, naha terus ngajaga kawijakan nu nyieun kasangsaraan pikeun "manusa".

"Kuring nelepon" manusa ": pedestrians, drivers, palaku, mu'min, non-mukmin, skeptics, nu miskin, nu beunghar, mad, nu pamilih, nu pamilih, aristocrats, vrp nu pangusaha, dokter, ngora, kolot, seniman, convicts, apprentices, puguh, kotor, addicts ubar, alcoholics, parasit, korban, palaku jeung sakabeh jalma anu sabenerna kahayang parobahan dunya ieu. "

Anjeun sadaya bisa ngarobah dunya, urang bisa lamun urang ngahiji.

Urang ngajak Anjeun pikeun ilubiung dina hiji neunggeul global Oktober 25, 2016.

Sadaya babarengan, minangka salah urang jeung ngaku tunggal, karapihan, hiji global senjata seuneu, bantuan universal.

Jieun neunggeul, di mana anjeun, lamping lulus alamat loka ieu, béjakeun ka babaturan, kulawarga anjeun, posting link dina anjeun Facebook, Twitter jeung loka babagi séjén, bakal demonstrate di hareup gedung kota, kadutaan , istana, madhab !!

neunggeul global Oktober 25, 2016.

Candak kaputusan urang babarengan.

Hayu urang nyieun Poé ieu poé protes global jeung poé nu nuturkeun jadi poé lampah pikeun nabina jeung hormat tina "manusa" anu Day bakal awal era sejen, jalan bakal lila tapi bakal -y, lamun loba urang percaya jeung polah babarengan, urang bakal ngabuktikeun poé union urang, horizons séjén bakal muka ka urang.

Salila poé ieu anjeun sadaya bakal tanggung jawab sorangan jeung batur, no kekerasan, no karuksakan, nyingkahan nyiksa alkohol, jadi sadar keur mangsa nu bakal datang urang, ngatur sorangan, ngabuktikeun ka diri urang nu leuwih hade .

Ngalanggan newsletter, kawas kaca dina Facebook, mantuan urang cacah jumlah pamilon.

Urang Dupi manusa-wah!

www.wearehuman.eu

https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/