I AM "HUMAN" olet "HUMAN".
globaali lakko 25 lokakuu 2016.
Ota päätöksemme yhdessä.
Me kaikki haluamme elää hiljaa ja rauhassa naapureidemme kanssa, valitsemme johtajia maamme edustamaan meitä ja ylläpitää tätä rauhaa, valitettavasti tämä "rauhan" ei tapahdu, ja "sodat" ovat kasvussa, vaikka ammattiliitot ja liittoutumia monessa maassa, miksi odottaa muuten päättää meitä tulevaisuudessa?
Oma halu tällä lakko on osoittaa kaikille, jotka osallistuvat haluavat hyvin, että "ihmisen" voi olla vahvin, meidän yhdistää suurin osa väestöstä planeetan haluaa rauhaa on tällä hetkellä kertoa, tule kaikki yhdessä muodostavat vain yksi ääni kuullaan ja lopuksi elämän ja selviytymisen "ihmisen".
Meillä on tekninen ja teknisiä keinoja muuttaa tätä maailmaa, ensimmäinen on liitto, toinen on viestintä.
Ehdotan maailmanlaajuinen protestiliikkeen, liike, joka määrittelee vuoteen hiljainen marsseja ja istunnot ennen kukkulaksi hallintoa kunkin kaupungin tai paikkoja, joissa voi olla "Human".
Siinä osassa maailmaa kutsutaan "sivistynyt", elävä osa kapitalismin ja tietojen käsittely, olemme käyttäneet kauhua ja pelkoa ruuduilla ja sanomalehdissä, toiset elävät nämä kauhut joka päivä, hän näin täytyy pysähtyä, millainen "HUMAN" halu sota ?, kärsineet tai ovat kärsineet väkivallan? vaikeinta ja rohkeimmat soturit koskaan onnellisempia kuin perheensä kanssa, hiljaisessa hänen kotiin.
Us, "Human", todennäköisesti haluaa rauhaa, monet ihmiset ajattelevat, voimme tehdä mitään, oletko koskaan tuntenut tämän raivon te, jossa sinun täytyy tehdä jotain, nyt on aika toimivat yhdessä teemme parempaa maailmaa ja tämä ei ole utopiaa! Ei ole tulevaisuutta tähän kulutusyhteiskunnan, meidän on uudistettava "Yhtiö".
Jotkut meistä tulevat vakuuttaa itselleen, että paha sodan tarvitaan, toinen elämäntapa on mahdotonta, niin se on väärä, jotkut yrittävät koota kaikki "HUMAN" niiden syiden niiden sanonta:
"On huonompi muualla", "se on kaikkialla näin", "voi tehdä mitään," "Mielestämme ei lasketa", "lopeta valittavat", "stop dreaming", "Utopia! "Jne ...
Liian usein olen kuullut nämä lausumat sanat ystävien tai sukulaisten, nämä lausekkeet ovat kuolemantapauksia mielessään, mutta se, että on olemassa lakeja, näitä lakeja voidaan muuttaa ja ovat erilaisia kussakin maassa osoittavat, että voimme tehdä mitä haluamme tässä maailmassa.
Tosiasia on, että toisenlainen maailma on mahdollinen, että iso muutoksia tarvitaan, se ei tule olemaan helppoa, mutta se on aikaa reagoida, kuinka kauan me jatkossakin tehdä mitään? es se-, että kaikki elämämme me kuvitella paremman maailman tai muuten odottaa reagoida? Kuinka moni meidän jälkeläinen on vielä suoritettava lain vahvimman, että sellaisen maa jättää toimittaa itse, köyhdytettyä, hyökkäys, kun taas toiset ovat avoinna puomeja tuottavat liikaa, tuhlaileva, miksi edelleen yllä politiikkaa, jotka luovat kurjuutta "HUMAN".
 
"Kutsun" HUMAN ": jalankulkijat, ajureita, näyttelijät, uskovaiset ei-BELIEVERS, skeptikot, köyhä, rikas, FOOLS, äänestäjät, The abstainers, ARISTOCRATES PRV YHTEISÖJEN liikemiehet, lääkärit, nUORET, vanha, taiteilijoille vankeja, oppisopimuskoulutuksessa, laiska, saastainen, huumausaineet, alkoholi, loiset, uHREJA, pyövelit ja kaikki, jotka todella halu muuttaa tästä maailmasta. "
Voit kaikki muuttaa maailmaa, voimme jos yhdistyä.
Kehotan teitä osallistumaan maailmanlaajuiseen lakko 25 lokakuu 2016.
Kaikki yhdessä, yhtenä ihmiset yhdellä vaatimuksen, rauhaan, maailmanlaajuinen tulitauko, universaali apua.
Tee lakko, missä olet, harjun siirtää osoitteen tämän sivuston, kerro ystävillesi, perheen, lähettää linkin oman Facebook, Twitter ja muut jakamiseen sivustoja, osoittaa edessä kunnanvaltuustoissa, suurlähetystöjä , palatseja, kaikkialla !!
-subject for istuntojen:
1: pankit - jos poistetaan velat kaikissa maissa eivät pankit kärsisivät todellinen menetys ajoissa? - Miten perustaa tämä poisto? - Mitä todellista vaikutusta köyhien maiden?
2: royaumes-- mitä keinoja saattaa joutua toteuttamaan Kings jakaa vaurautta kansalaisilleen? esim Thaimaa
3: population-- mikä vaikutus on maailmanlaajuinen lakon kaikkien käyttäytymisestä, tämä hän muuttaa mielensä vakuuttunut siitä sodan?
4: aseistettu, voi kuvitella yhtä armeijan kussakin maassa yleisesti työskentelevät edun "Human"?
5: politiikka - alkaen seuraavia ajatuksia:
a- kouluttaa lapsemme ei syödä ja juoda mitä hän on tarve;
b- edistää hyvää kansalaisuutta: olemme kaikki vastuussa elinympäristöä, joissa toimimme ja siksi; vältämme sotku; olemme mukana teosta väkivallan tai ilkivallan;
c- asentaa Caring olennaisina kaikkien mielessä;
d- lopettaa ruoan ylituotantoon ja reitti tuotteita enemmän nurkkaan.
e ylläpitää vanhusten kunnolla ja inhimillisesti.
f- arvostus koulutus, uudistaakseen koulutusjärjestelmää tarjota laajennettu koulutus kaikille avoimia.
-Yritä Luoda perustan yhteiskunta eroaa kulutusyhteiskuntamme.
-Tämä Yritys hän pitää ajoissa?
-Mitä Suurimmat esteet sen toteuttamiseen ajoissa?
-Mitä Tärkeää ideoita eivät kestävyyden varmistamiseksi tämän hankkeen?
 
globaali lakko 25 lokakuu 2016.
Ota päätöksemme yhdessä.
Tehkäämme tämä päivä maailmanlaajuinen protesti ja päivinä, että follow tullut päivän toimia rauhan ja osin "ihmisten" joka päivä on alku toisen aikakauden, tie on pitkä, mutta tulee -y, jos monet meistä uskovat ja toimivat yhdessä, me osoitamme DAY ammattiliittojen, muut näköaloja avautuu meille.
Tänä päivänä kaikki on vastuussa itse ja muille, ei väkivaltaa, ei vaurioita, välttää alkoholin väärinkäyttö, olla tietoisia tulevaisuuden, järjestää itse, todistaa itsellesi, että olemme parempia .
 
Tilata uutiskirjeen, kuten sivun Facebookissa, auttaa meitä laskemaan osallistujien lukumäärä.
We Are Human WAH!