ввв.веарехуман.еу

ЈА САМ "људски" ИОУ АРЕ "људски".

Глобал Стрике октобар 25, 2016.

Узмите своје одлуке заједно.

сви желимо да живимо мирно и у миру са нашим суседима, бирамо лидера у нашој земљи да нас представљају и одржава мир, нажалост, овај "мир" не деси и "ратови" су у порасту, упркос синдиката и савеза неколико народа, зашто чекати још одлучује за нас у нашој будућности?

Наша жеља кроз овај штрајк је да докаже да сви који учествују ће добро жели, да је "људски" може да буде најјачи, хајде да уједине већину становништва планете жели мир је тренутно да знаш, придружите нам се све заједно да формирају само један глас се чује и на крају, за живот и опстанак "људски".

Имамо техничке и технолошка средства да промене овај свет, први је синдикат, а други је комуникација.

Нудимо глобални протестни покрет, покрет који ће дефинисати до тихе маршева и седница пред високим местима управљања сваког града или места на којима може постојати "Људски".

У делу света који се зове "цивилизовани", живи део капитализма и обраду података, користили смо терор и страх на екранима иу новинама, неки живе ове страхоте сваки дан, он sve ове ствари морају престати, какав "људски" жеља рата ?, патио или су претрпеле насиље? најтежи и најхрабрији ратници никада неће бити срећнији него са својом породицом, у тишини његовог кући.

Нама, "Хуман", вероватно желе мир, многи људи мисле да можемо да урадимо нешто, да ли сте икада осетили ову бес у вама да каже да треба да урадимо нешто, сада је време да се дјелују заједно ћемо направити бољи свет и то није утопија! Не постоји позитиван будућност овог потрошачког друштва, морамо реформисати "Друштво".

Неки од нас је увјерити се да је потребно зло рата, још један начин живота је немогуће, онда је лажна, неки покушавају да уједине све "људски" у њиховим узроцима у свом изреку:

"Постоје горе негде другде", "то је свуда овако," "можете да урадите нешто о", "наше мишљење не рачуна", "не буни", "стоп дреаминг", "Утопиа! "Итд ...

Сувише често чуо ове речи изговорене од стране пријатеља или рођака постали погинулих у њиховим главама, али чињеница да постоје закони, ови закони се могу мењати и разликују у свакој земљи нам показују да је можемо да радимо шта желимо у овом свету.

Реалност је да је другачији свет могућ, јер су потребне да велике промене, то неће бити лако, али је време да се реагује, колико дуго ћемо наставити да радимо ништа? ЕС је-да сви наши животи ћемо замислити бољи свет иначе чекати да реагује? Колико нашег потомка ће и даље морати да прођу закон најјачи, видим да било која земља одлази доставити лично, осиромашени, напад, док су други отворени гране произвести прекомерно, расипнички, зашто наставити да одржава политике које стварају беду за "људски".

"Позивам" Хуман ": пешаке, возаче, глумце, вернике, невернике, скептике, сиромашни, богати, луди, бираче, бираче, аристократи, ВРП бизнисмени, доктори, млади, стари, уметници, осуђеника, приправници, лењи, прљави, наркомани, алкохоличари, паразити, жртве, починиоци и сви они који истински желе промене овај свет. "

Сви можете променити свет, можемо да се ујединимо.

Позивамо Вас да учествујете у глобалном штрајк 25. октобра, 2016.

Сви заједно, као један народ са једним захтева, мир, глобални прекиду ватре, универзалног помоћ.

Направите штрајк, где си, гребен проћи адресу овог сајта, обавестите пријатеље, своју породицу, поставите линк на свом Фацебоок, Твиттер и друге локације за дељење, ће показати пред градских хале, амбасаде , палате, свуда !!

Глобал Стрике октобар 25, 2016.

Узмите своје одлуке заједно.

Дозволите нам да овај дан глобални протести дан и дани који следе постају дана акција за мир и поштовање "Хуман" да ће дан бити почетак другог доба, пут ће бити дуг, али ће -и, ако многи од нас верују и делују заједно, ми ћемо доказати дан нашег јединства, остали хоризонти ће отворен за нас.

Током данашњег дана сви ће бити одговоран за себе и друге, не насиље, нема штете, избегле злоупотребе алкохола, бити свесни за нашу будућност, организују се, доказати себи да смо бољи .

Пријавите се на невслеттер, као и страницу на Фацебооку, помозите нам да рачунају број учесника.

Ми смо људи-ВАХ!

ввв.веарехуман.еу

хттпс://ввв.фацебоок.цом/Ве-Аре-Хуман-ВАХ-1731519213732769/