www.wearehuman.eu
I AM "MANUSIA" ANDA "MANUSIA".
mogok global 25 Oktober 2016.
Mengambil keputusan kita bersama-sama.
Kita semua mahu hidup secara senyap-senyap dan damai dengan jiran-jiran kita, kita memilih pemimpin di negara kita untuk mewakili kami dan mengekalkan keamanan ini, malangnya ini "peace" tidak berlaku dan "perang" semakin meningkat, walaupun kesatuan dan pakatan beberapa negara, mengapa tunggu lagi membuat keputusan untuk kita di masa depan kita?
Keinginan saya melalui mogok ini adalah untuk membuktikan kepada SEMUA yang mengambil bahagian akan mahu juga, bahawa "MANUSIA" mungkin yang paling kuat, mari kita bersatu majoriti penduduk planet mahu PEACE kini untuk memberitahu anda, sertai kami semua bersama-sama untuk membentuk hanya satu suara didengar dan akhirnya, untuk kehidupan dan survival "MANUSIA".
Kami mempunyai cara-cara teknikal dan teknologi untuk mengubah dunia ini, yang pertama adalah kesatuan, yang kedua ialah komunikasi.
Saya mencadangkan gerakan protes global, pergerakan yang akan menentukan dengan perarakan senyap dan persidangan sebelum tempat-tempat yang tinggi tadbir urus setiap bandar atau tempat-tempat di mana mungkin ada "Manusia".
Dalam bahagian dunia yang dipanggil "bertamadun", bahagian yang tinggal kapitalisme dan pemprosesan maklumat, kami telah menggunakan keganasan dan ketakutan pada skrin dan akhbar, yang lain tinggal kengerian ini setiap hari, dia semua perkara ini mesti berhenti, apa jenis "MANUSIA" keinginan perang ?, dialami atau telah mengalami keganasan? yang paling sukar dan pahlawan yang gagah perkasa tidak akan lebih bahagia daripada dengan keluarganya, dalam tenang beliau rumah.
Kami, "Manusia", mungkin mahu PEACE, ramai orang fikir kita boleh berbuat apa-apa, adakah anda pernah merasakan kemarahan ini di dalam kamu yang mengatakan bahawa anda perlu melakukan sesuatu, kini adalah masa untuk bertindak bersama-sama kita akan membuat dunia yang lebih baik dan ini bukan utopia! Tidak ada masa depan bagi masyarakat pengguna ini, kita mesti reformasi "SYARIKAT".
Sesetengah daripada kita datang untuk meyakinkan diri mereka bahawa kejahatan perang diperlukan, gaya hidup yang lain adalah mustahil, maka ia adalah palsu, ada yang cuba untuk menyatukan semua "MANUSIA" kepada sebab-sebab mereka dalam ucapan mereka:
"Terdapat lebih teruk di tempat lain," "ia adalah di mana-mana seperti ini," "anda boleh berbuat apa-apa," "pendapat kami tidak mengira," "berhenti bersuara", "berhenti bermimpi", "Utopia! "Dan lain-lain ...
Terlalu kerap saya telah mendengar kata-kata ini diucapkan oleh rakan-rakan atau saudara-mara, frasa ini telah menjadi kematian dalam fikiran mereka, namun hakikat bahawa ada undang-undang, undang-undang boleh diubah dan adalah berbeza dalam setiap negara menunjukkan kepada kita bahawa kita boleh melakukan apa yang kita mahu di dunia ini.
Realitinya adalah bahawa dunia lain tidak mustahil, untuk itu perubahan besar diperlukan, ia tidak akan mudah tetapi ia adalah masa untuk bertindak balas, berapa lama lagi kita akan terus berbuat apa-apa? es it-semua kehidupan kita, kita akan membayangkan kehidupan yang lebih baik lagi menunggu bertindak balas? Berapa ramai daripada keturunan kami masih perlu menjalani undang-undang yang paling kuat, melihat bahawa mana-mana negara adalah meninggalkan dirinya sendiri, habis, serangan, manakala yang lain adalah booms terbuka menghasilkan berlebihan, membazir, mengapa terus mengekalkan dasar yang mewujudkan kesengsaraan untuk "MANUSIA".
 
"Saya CALL" MANUSIA ": pejalan kaki, pemandu, pelakon, YANG BERIMAN, orang yang tidak percaya, THE Skeptis, MISKIN, KAYA, orang yang bodoh, PENGUNDI, yang abstainers, THE ARISTOCRATES THE PRV, THE Ahli perniagaan, doktor, YOUNG, OLD, THE aRTIS THE banduan, perantis, malas, kotor, dADAH, aLKOHOL, parasit, mANGSA, THE algojo DAN SEMUA YANG BENAR-BENAR keinginan untuk berubah WORLD INI. "
Anda semua boleh mengubah dunia, kita boleh jika kita bersatu.
Saya menjemput anda untuk mengambil bahagian dalam serangan global Oktober 25, 2016.
Semua bersama-sama, sebagai salah satu orang dengan tuntutan tunggal, keamanan, gencatan senjata global, bantuan universal.
Membuat mogok, di mana anda berada, rabung lulus alamat laman ini, beritahu rakan-rakan anda, keluarga anda, hantar pautan pada Facebook, Twitter dan laman perkongsian yang lain, akan menunjukkan di hadapan dewan bandar, kedutaan , istana, di mana-mana !!
-subject untuk persidangan:
1: bank - jika kita dipadamkan hutang semua negara yang bank akan mengalami kerugian sebenar dalam masa? - Bagaimana untuk memulakan penghapusan ini? - Apa kesan sebenar ke atas negara-negara miskin?
2: royaumes-- apa cara mungkin perlu melaksanakan Kings mengagihkan semula kekayaan kepada kaum mereka? contohnya Thailand
3: apa kesan population-- mempunyai bantahan global ke atas tingkah laku semua orang, ini dia akan menyesal yakin dengan hakikat perang?
4: bersenjata, boleh membayangkan tentera sama di setiap negara, biasanya bekerja untuk kepentingan "Manusia"?
5: politik - bermula idea-idea berikut:
a- mendidik anak-anak kita untuk tidak makan dan minum apa yang dia adalah keperluan mereka;
b- menggalakkan kewarganegaraan yang baik: kita semua bertanggungjawab untuk persekitaran hidup di mana kami beroperasi dan oleh itu; kita mengelakkan keadaan huru-hara; kita terlibat dalam sebarang tindakan keganasan atau vandalisme;
c- memasang Prihatin sebagai penting dalam fikiran semua orang;
d- berlebihan stop makanan dan laluan produk kepada lebih penjuru.
e mengekalkan warga tua dengan baik dan berperikemanusiaan.
f- Menghargai pendidikan, pembaharuan sistem pendidikan untuk menyediakan perkhidmatan pendidikan berkembang terbuka kepada semua.
-Cuba Untuk membuat asas-asas masyarakat yang berbeza daripada masyarakat pengguna kami.
-Ini Syarikat dia akan menyimpan dalam masa?
-Apa Adakah halangan utama kepada pelaksanaannya dalam masa?
-Apa Idea Penting gagal untuk memastikan kemampanan projek ini?
 
mogok global 25 Oktober 2016.
Mengambil keputusan kita bersama-sama.
Marilah kita menjadikan hari ini hari protes global dan hari-hari yang ikuti menjadi hari tindakan untuk PEACE dan berkenaan dengan "MANUSIA" pada hari itu akan menjadi permulaan era yang lain, jalan akan lama tetapi akan y, jika ramai di antara kita percaya dan bertindak bersama-sama, kita akan membuktikan kesatuan HARI kami, ufuk yang lain akan dibuka kepada AS.
Pada hari ini, anda semua akan bertanggungjawab untuk diri sendiri dan orang lain, tiada keganasan, tiada kerosakan, mengelakkan penyalahgunaan alkohol, sedar untuk masa depan kita, mengatur diri sendiri, membuktikan kepada diri sendiri bahawa kita lebih baik .
 
Langgan newsletter, seperti halaman di Facebook, membantu kita untuk mengira bilangan peserta.
We Are Human-WAH!
www.wearehuman.eu
https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/