www.wearehuman.eu

JAZ SEM "človeški" STE "človeški".

Globalna stavka 25. oktober 2016.

Vzemite naše odločitve skupaj.

Vsi si želimo, da mirno živeti in v miru s svojimi sosedi, smo izvolili voditelje v naši državi, da nas zastopa in ohranili ta mir, žal to "mir", se ne zgodi in "vojne", se povečujejo, kljub temu, sindikati in združenja več narodi, zakaj čakati drug odloča za nas v našo prihodnost?

Naša želja po tem stavke je, da dokaže, da VSE, ki sodelujejo bo želel tudi, da je lahko "človeški" najmočnejši, nam združiti večino prebivalcev planeta hoče PEACE je trenutno da vas obveščamo, da se nam pridružite vsi skupaj, da tvorijo le en glas slišal in na koncu, za življenje in preživetje "človeški".

Imamo tehničnih in tehnoloških sredstev, da bi spremenili ta svet, prvi je sindikat, drugi je komunikacija.

Nudimo globalno gibanje protestno, gibanje, ki bo s tihimi pohodov in narokov pred višavah upravljanja vsakega mesta ali kraje opredelijo, kjer lahko pride do "Human".

V delu sveta, ki se imenuje "civilizirani", živi del kapitalizma in obdelavo informacij, smo uporabili grozo in strah na ekranih in v časopisih, drugi živijo te grozote vsak dan, je vse to se mora ustaviti, kakšen "človeški" željo vojne ?, utrpeli ali so utrpeli nasilje? najtežji in najpogumnejši bojevniki ne bo nikoli srečnejši kot s svojo družino, v tišini njegov doma.

Nas, "Human", je verjetno, da želijo miru, mnogi ljudje mislijo, da ne moremo storiti ničesar, ste že kdaj počutil jezo v sebi, ki pravi, moraš narediti nekaj, sedaj je čas, da delovati skupaj bomo narediti boljši svet in to ni utopija! Ni pozitivna prihodnost te potrošniške družbe, moramo reformo "družba".

Nekateri od nas prišel, da bi se prepričali, da je potrebno zlo vojne, en način življenja je nemogoče, potem je napačen, nekateri poskušajo zbrati vse "človeški" glede na njihove vzroke v svojem rek:

"Obstaja slabše drugje," "to je povsod, kot je ta," "lahko narediš ničesar", "po našem mnenju ne šteje", "stop kartonom", "stop sanjam", "utopijo! "Itd ...

Prepogosto slišal te besede, ki jih prijatelji ali sorodniki izrečeni so postali števila smrtnih žrtev v svojih glavah, vendar je dejstvo, lahko, da obstajajo zakoni, je treba spremeniti te zakone in se razlikujejo v vsaki državi, nam kažejo, da lahko naredimo, kar hočemo na tem svetu.

Dejstvo je, da je drugačen svet mogoče, je potrebno, da velike spremembe, da ne bo enostavno, vendar je čas, da se odzove, koliko časa bomo še ni? es it-, da so vse naše življenje bomo zamisliti boljši svet, ali pa počakati reagirali? Koliko našega potomca, bo še vedno treba opraviti zakon najmočnejši, vidimo, da je vsaka država zapusti zagotoviti sam, osiromašeni, napad, medtem ko so odprti debla proizvajajo pretirane, potratno, zato še naprej ohranjati politike, ki ustvarjajo revščino za "človeški".

"Pravim" človeški ": pešci, vozniki, igralcev, vernikov, nevernikov, skeptike, revni, bogati, je jezen, volivcev, volivcev, aristokracijo, VRP poslovneži, zdravniki, mladi, stari, umetniki, obsojenci, vajencev, leni, umazani, odvisniki od drog, alkoholiki, paraziti, žrtve, storilci in vsi tisti, ki resnično želijo sprememb ta svet. "

Lahko vse spremeni svet, bomo lahko, če bomo združili.

Vabimo vas k sodelovanju v globalni stavko 25. oktober 2016.

Vse skupaj, kot en narod z enim zahtevka, miru, svetovnega premirja, univerzalni pomoč.

Naredite stavke, kje ste, greben prenese naslov te spletne strani, povedati svoje prijatelje, družino, objavite povezavo na vašo Facebook, Twitter in druge spletne strani za izmenjavo, bo pokazal pred mestnih dvoran, veleposlaništva , palače, povsod !!

Globalna stavka 25. oktober 2016.

Vzemite naše odločitve skupaj.

Dovolite nam, da je ta dan globalni protest dan in dnevi, ki sledijo postanejo dnevi ukrepov za mir in spoštovanje "človeški", ki bo dan na začetku druge dobe, bo cesta je dolga, vendar bo -y, če mnogi od nas verjamemo in delovati skupaj, bomo dokazati danes naš sindikat, bo druga obzorja odprta za nas.

V ta dan, ko bodo vsi odgovorni zase in za druge, brez nasilja, brez poškodb, bi se izognili zlorabi alkohola, se zaveda, za našo prihodnost, organizirali sami, dokazati, da si, da smo boljši .

Naročite se na e-novice, kot je stran na Facebooku, ki nam pomagajo, da štetje števila udeležencev.

We Are Human-WAH!

www.wearehuman.eu

https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/