JA SAM "ljudska" Ti si "ljudski".
globalni štrajk 25 oktobar 2016.
Uzmite naše odluke zajedno.
Svi mi želimo da živimo mirno i u miru sa svojim susjedima, mi biraju lidere u našoj zemlji da nas zastupa i održava ovaj mir, nažalost ovaj "mir" ne dogodi i "ratovi" su u porastu, uprkos sindikata i saveza nekoliko nacija, zašto čekati drugi odlučuju za nas u našoj budućnosti?
Moja želja kroz ovaj štrajk je da dokaže svima koji učestvuju će dobro žele, da je "ljudski" može biti najjači, da nas ujedini većinu stanovništva na planeti želi mir je trenutno da znate, pridružite nam se svi zajedno da se formira samo jedan glas može čuti i na kraju, za život i opstanak "ljudski".
Imamo tehničkih i tehnoloških sredstava za promijeniti svijet, prvi je sindikat, drugi je komunikacija.
Predlažem globalni protestni pokret, pokret koji će definirati Silent marševi i sjednica pred visokim mjestima upravljanja svakog grada ili mjesta gdje može biti "human".
U dijelu svijeta pod nazivom "civilizirani", živi dio kapitalizma i obrade informacija, koristili smo teror i strah na ekranima iu novinama, drugi svaki dan živim te strahote, on sve te stvari moraju prestati, kakav "ljudski" želja rata ?, patili ili su pretrpjele nasilje? najteži i najhrabriji ratnici nikada neće biti sretniji nego sa svojom porodicom, u tišini njegovog kući.
Nama, "Human", vjerovatno žele mir, mnogi ljudi misle da ne možemo učiniti ništa, da li ste ikada osećali ovaj bijes u sebi da kaže što morate učiniti nešto, sada je vrijeme da se djeluju zajedno ćemo napraviti bolji svijet, a to nije utopija! Nema budućnosti za ovu potrošačkog društva, moramo reformirati "Društvo".
Neki od nas dolaze u sami uvjeriti da je potrebno zlo rata, drugi način života je nemoguće, onda je lažna, neki pokušavaju da se okupe sve "ljudski" u njihovim uzrocima u njihovim izreka:
"Ima i gorih drugdje", "to je svuda ovako", "možete učiniti ništa o tome", "naše mišljenje ne računa", "stop žali", "stop sanjam", "utopija! ", Itd ...
Prečesto sam čuo ove riječi izgovorio prijatelja ili rodbine, te fraze su postale smrtnih slučajeva u njihovim glavama, ali i činjenica da postoje zakoni, ti zakoni mogu se mijenjati i razlikuju u svaka zemlja nam pokazati što možemo učiniti ono što želimo na ovom svijetu.
Realnost je da je drugi svijet je moguć, za su potrebne da velike promjene, to neće biti lako, ali to je vrijeme da se reaguje, koliko dugo ćemo nastaviti da ništa? es to-da su svi naši životi ćemo zamisliti bolji svijet ili pak čekati da reaguje? Koliko naših potomaka i dalje će morati proći zakon najjači, vidim da bilo koja zemlja odlazi dostaviti sebe, osiromašeni, napad, dok su drugi otvoreni bum proizvesti prekomjerne, rasipan, zašto i dalje održava politike koje stvaraju patnju "ljudski".
 
"Pozivam" ljudski ": pješake vozači, glumci, vjernicima, nevjernicima, skeptici, loše, RICH, budale, birači, na apstinenti, THE ARISTOCRATES NA PRV, THE PRIVREDNIKA, doktori, mladi, OLD, umjetnici osuđenika, pripravnika, lijeni, prljavi, droge, alkoholna, paraziti, žrtve, dželati i sve to stvarno želja za promenom Ovaj svet. "
sve što može promijeniti svijet, možemo ako se ujedinimo.
Pozivam vas da učestvuju u globalnom štrajku 25 Oktobar 2016.
Svi zajedno, kao jedan narod sa jednim tvrdnju, mir, globalni prekid vatre, univerzalni pomoć.
Napravi u štrajk, gdje si, greben proći adrese ovog sajta, recite svojim prijateljima, svojoj porodici, postaviti link na svoj Facebook, Twitter i druge lokacije sharing, će pokazati pred gradskim skupštinama, ambasada , palače, svuda !!
-subject za sjednicama:
1: banke - ako izbrisao dugove svih zemalja da bi banke trpe pravi gubitak vremena? - Kako postaviti ovo brisanje? - Ono što stvarni utjecaj na siromašne zemlje?
2: royaumes-- šta znači možda morati da sprovede Kings redistribuirati bogatstvo na svoj narod? npr Tajland
3: populaciji kakav utjecaj će imati globalni napad na ponašanje svima, to će on predomisli uvjereni u činjenicu rata?
4: naoružani, može da zamisli jednak vojske u svakoj zemlji, obično rade u interesu "Ljudska"?
5: politika - počevši sljedeće ideje:
a- obrazuju našu djecu da ne jede i pije ono što im je potrebno;
B- promoviše dobre državljanstvo: svi smo odgovorni za životnu sredinu u kojoj poslujemo i stoga; možemo izbjeći nered; mi smo uključeni u bilo koji čin nasilja ili vandalizma;
c- instalirati Briga kao bitne u svačijem umu;
D- hiperprodukcije stop hrane i rutu proizvode više u ćošak.
e održavanje starijih pravilno i humano.
F- Vrednovanje obrazovanja, reformu obrazovnog sistema za pružanje proširio obrazovnih usluga otvoren je za sve.
Probaj Da biste napravili temelje društva razlikuje od naše potrošačko društvo.
Ovo kompanije da će imati na vrijeme?
Šta su glavne prepreke za njegovu implementaciju u vremenu?
Šta važne ideje ne kako bi se osigurala održivost ovog projekta?
 
globalni štrajk 25 oktobar 2016.
Uzmite naše odluke zajedno.
Neka nas čine ovaj dan globalni dan protesta i narednim danima postati dana akcija za mir i poštovanje "ljudski" da će dan biti početak druge ere, put će biti dug, ali će -y, ako mnogi od nas vjeruju i djeluju zajedno, mi ćemo dokazati naš sindikati DAN, druge vidike će se otvoriti za nas.
Tokom ovog dana ćete svi biti odgovoran za sebe i druge, bez nasilja, bez oštećenja, izbjeći zloupotreba alkohola, biti svjesni za našu budućnost, organizirati sebe, dokazati sebi da smo bolji .
 
Pretplatite se na newsletter, kao što je stranica na Facebook-u, pomoći nam da računa broj učesnika.
We Are Human WAH!