www.wearehuman.eu
Aku "HUMAN" sampeyan "HUMAN".
serangan global Oktober 25, 2016.
Njupuk pancasan kita bebarengan.
Kita arep kanggo manggon quietly lan tentrem karo kita tanggi, kita milih pemimpin ing negara kita kanggo makili kita lan njaga perdamaian iki, sayangé iki "tentrem" ora kelakon lan "perang" sing nambah, senadyan kumpulan lan boloan sapérangan negara, apa ngenteni liya arep kanggo kita ing mangsa kita?
kepinginan liwat serangan iki kanggo mbuktekaken ALL sing melu pengin uga, sing "manungsa" uga kuat, supaya kita nyawiji mayoritas populasi planet kepengin tentrem saiki supaya ngerti, gabung kita kabeh bareng kanggo mbentuk mung swara krungu lan pungkasanipun, kanggo urip lan urip ing "HUMAN".
We duwe sarana technical lan teknologi kanggo ngganti donya iki, sing kapisan Uni, kapindho kang Komunikasi.
Aku propose gerakan protest global, gerakan sing bakal netepake dening pawai bisu lan sittings sadurunge panggonan dhuwur saka pamaréntahan saben kutha utawa papan kono uga "Human".
Ing bagéan saka donya disebut "tata krama", sisih urip kapitalisme lan Processing informasi, kita digunakake teror lan wedi ing layar lan ing koran, wong urip ditempuh iki saben dina, kang kabeh iku kudu mungkasi, apa jenis "HUMAN" perang kepinginan ?, nandhang utawa wis nandhang panganiaya? paling angel lan warriors bravest ora bakal bahagia saka karo kulawarga, ing sepi kang ngarep.
Kita, "Human", ana kamungkinan kanggo pengin tentrem, akeh wong mikir kita bisa nindakake apa-apa, wis tau felt nesu iki ing sampeyan sing ngandika sampeyan kudu nggawe soko, saiki wektu kanggo tumindak bebarengan kita bakal nggawe donya sing luwih apik lan iki ora utopia a! Ana mangsa iki masyarakat konsumen, kita kudu pembaharuan "COMPANY".
Sawetara kita teka kanggo gawe uwong yakin piyambak sing ala saka perang perlu, gaya urip liyane mokal, banjur iku palsu, sawetara nyoba kanggo rapat umum kabeh "HUMAN" kanggo nimbulaké ing pangandika sing:
"Ana Samsaya Awon liya," "iku nang endi wae kaya iki," "sampeyan bisa nindakake apa-apa bab," "Kita mratelakake panemume ora count," "mungkasi sambatan", "mungkasi ngalamun", "Utopia! "Dll ...
Asring banget aku wis krungu pangandika mangkono iku paring dening kanca utawa sedulure, phrases iki wis dadi korban jiwa ing pikiran sing, durung kasunyatan sing ana angger-angger, hukum iki bisa diganti lan macem-macem ing saben negara nuduhake kita bilih kita bisa nindakake apa kita arep ing donya iki.
Kasunyatan iku donya liyane bisa, kanggo sing amba owah-owahan sing perlu, iku ora gampang nanging wektu kanggo nanggepi, carane akeh maneh kita bakal terus kanggo apa-apa? es iku-kabeh gesang kita bakal mbayangno donya luwih utawa liya ngenteni nanggepi? Carane akeh keturunan kita isih kudu nglakoni angger-anggering kuat, ndeleng sing negara wis ninggalake ngirim piyambak, kurang, serangan, nalika wong Booms mbukak gawé gedhe banget, boros, apa terus njaga kawicaksanan sing nggawe kasangsaran kanggo "HUMAN".
 
"Aku CALL" HUMAN ": Nanging, THE pembalap, aktor, THE pracaya, THE NON-pracaya, ing skeptics, miskin, RICH, THE gebug, Pamilih, ing abstainers, THE ARISTOCRATES THE PRV, THE pengusaha, Doctors, THE YOUNG, OLD, seniman THE narapidana, magang, puguh, reged, obat-obatan, alkohol, parasit, korban, executioners lan ALL Uduh kepinginan GANTI THIS WORLD. "
Sampeyan kabeh bisa ngganti donya, kita bisa yen kita nyawiji.
Aku ngajak panjenengan kanggo melu ing serangan global Oktober 25, 2016.
Kabeh bebarengan, minangka salah siji wong kanthi pratelan single, tentrem, a global gencatan senjata, pitulungan universal.
Priksa serangan, sampeyan lagi ing ngendi, Pegunungan pass alamat situs iki, weruh kanca Panjenengan, kulawarga, ngirim link ing Facebook, Twitter lan Camping sharing liyane, bakal nduduhake ing ngarepe bale kutha, kedutaan , kraton, nang endi wae !!
-subject kanggo sittings:
1: bank-bank - yen kita dibusak utang kabeh negara bank-bank bakal nandhang sangsara mundhut nyata ing wektu? - Carane nyiyapake pambusakan iki? - Apa impact nyata ing negara miskin?
2: royaumes-- apa liya bisa uga kudu ngleksanakake Kings disebaraké kasugihan kanggo wong sing? eg Thailand
3: impact population-- apa bakal serangan global ing prilaku wong kang, iki bakal ngganti pikiran kang ngrumangsani kasunyatan saka perang?
4: bersenjata, uga wis mbayangke tentara padha ing saben negara, umum digunakake ing kapentingan saka "Human"?
5: politik - miwiti gagasan ing ngisor iki:
a- ngajari anak kita ora mangan lan ngombe apa sing perlu;
B- ningkataké kewarganegaraan apik: kita kabeh tanggung jawab kanggo lingkungan urip kang kita operate lan mulane; kita supaya kekacoan; kita melu tumindak saka panganiaya utawa vandalisme;
c- nginstal Ngrawat minangka penting ing atine wong kang;
d- luwihing mandeg pangan lan rute produk kanggo liyane pojok.
e njaga wong tuwa mlaku lan humanely.
f- valuing pendidikan, pembaharuan sistem pendidikan kanggo nyedhiyani ditambahi layanan pendidikan mbukak kanggo kabeh.
-Try Nggawe dhasar saka masyarakat beda saka masyarakat konsumen kita.
-Iki Company dheweke bakal tetep ing wektu?
Apa Apa alangan utama kanggo implementasine ing wektu?
Apa gagasan penting gagal kanggo mesthekake sokongan saka project iki?
 
serangan global Oktober 25, 2016.
Njupuk pancasan kita bebarengan.
Ayo kita nggawe Day iki dina protest global lan dina sing tindakake dadi days tumindak kanggo tentrem lan bab saka "HUMAN" sing Day bakal awal jaman liyane, dalan bakal dawa nanging bakal -y, yen akeh kita pracaya lan tumindak bebarengan, kita bakal mbuktekaken kumpulan DAY kita, Horizons liyane bakal mbukak kanggo uS.
Sajrone dina iki kowé kabèh bakal dadi tanggung jawab dhewe lan wong liya, ora panganiaya, ora karusakan, supaya planggaran alkohol, weruh kanggo mangsa kita, ngatur dhewe, mbuktekaken dhewe sing kita luwih .
 
Langganan Newsletter, kaya kaca ing Facebook, kita Count nomer peserta.
Kita Human-WAH!
www.wearehuman.eu
https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/