www.wearehuman.eu
I AM "emberi" te "emberi".
globális sztrájk október 25, 2016.
Vegyük a döntéseket közösen.
Mindannyian szeretnénk élni nyugodtan és békében a szomszédainkkal, akkor megválasztja vezetőit hazánkban, hogy képviseljen bennünket, és fenntartja ezt a békét, sajnos ez a "béke" nem történt meg, és a "háború" növekszik, annak ellenére, hogy a szakszervezetek és szövetségek több nemzet, miért várjunk mással számunkra a jövő?
A vágyam ezen keresztül sztrájk bizonyítani mindenkinek, aki részt akarnak is, hogy az "emberi" lehet a legerősebb, hadd egyesül a lakosság többsége a bolygó békét akar jelenleg hogy tudd, csatlakozzon hozzánk együtt alkotnak egyetlen hang hallatszik, és végül, az élet és a túlélés az "emberi".
Megvan a technikai és technológiai eszközökkel megváltoztatni ezt a világot, az első az unió, a második a kommunikáció.
Azt javaslom, egy globális mozgalom, mozgás, amelyek meghatározzák a néma felvonulásokat és ülések előtt a magaslatokon a kormányzás minden városban vagy helyek, ahol lehet, hogy "emberi".
Az a része, a világ az úgynevezett "civilizált", az élő része a kapitalizmus, információk feldolgozása, már használt a félelem és rettegés a képernyőkön és az újságokban, mások élnek borzalmat minden nap, ő mindezeknek meg kell állni, hogy milyen "emberi" vágy háború ?, szenvedett vagy szenvedett erőszak? legnehezebb és legbátrabb harcosok soha nem lesz boldogabb, mint a családjával, a csendes az ő otthon.
Us, "Human", valószínűleg békét akarsz, sokan azt hiszik, nem tehetünk semmit, hogy valaha éreztem düh, hogy azt mondja, van, hogy tegyen valamit, most van itt az ideje, hogy jár együtt fogjuk, hogy egy jobb világot, és ez nem egy utópia! Nincs jövője ez a fogyasztói társadalomnak, meg kell reformálni a "társaság".
Néhányan közülünk jött meggyőzni arról, hogy a gonosz a háború szükséges, egy másik életmód lehetetlen, akkor hamis, néhány próbál rally összes "emberi", hogy azok okai saját mondás:
"Vannak rosszabb máshol", "mindenütt jelen van, mint ez", "amit tehetünk semmit", "véleményünk nem számít", "ne panaszkodj", "stop álmodik", "Utopia! "Stb ...
Túl gyakran hallottam már ezeket a szavai barátai vagy rokonai, ezeket a mondatokat vált halálesetek az elméjükben, de az tény, hogy vannak törvények, ezeket a törvényeket meg lehet változtatni, és különböző minden ország azt mutatják nekünk, hogy meg tudjuk csinálni, amit akarunk ebben a világban.
A valóság az, hogy lehet más a világ, az, hogy a nagy változásokra van szükség, ez nem lesz könnyű, de itt az ideje, hogy reagáljon, hogy meddig fog továbbra is nem tesz semmit? es ez-az összes életünk lesz elképzelni egy jobb világot, vagy pedig várni reagálni? Hányan mi leszármazottja még kell átesniük a törvény a legerősebb, láthatjuk, hogy minden ország elhagyása szállít magát, kimerült, támadás, míg mások nyitva karok ki túlzott, pazarló, ezért továbbra is fenntartja, hogy a politika létrehozásához nyomor "emberi".
 
"Én" emberi ": gyalogosok, a versenyzők, a színészek, a hívek a nem hívők, a szkeptikusok, szegény, gazdag, a bolondok, a választók, az absztinensek, AZ Aristocrates a PRV, AZ üzletemberek, orvosok, a fiatalok, az idősek, a művészeknek elítéltek, szakiskolások, lusta, piszkos, drogok, alkohol és a parazitákat, áldozatok, az hóhérok és minden, ami igazán kívánnak változtatni ezen a világon. "
Akkor minden változtatni a világot, akkor ha összefogunk.
Arra kérlek benneteket, hogy részt vegyen a globális sztrájk október 25, 2016.
Minden együtt, mint egyetlen ember, egyetlen állítás, a béke, a globális tűzszünet, univerzális segítséget.
Tedd a sztrájk, hogy hol van, gerinc át a címét ezen az oldalon, mondd el a barátaidnak, a családodnak, tegye egy linket a Facebook, a Twitter és más megosztó oldalak, akkor bizonyítani előtt a városházán, követségek , paloták, mindenhol !!
-subject az ülések:
1: a bankok - ha törlik az adósságok minden országban egyáltalán bankok szenvednek igazi veszteség az időben? - Hogyan hozzunk létre ezt a törlést? - Mi valódi hatása a szegény országok?
2: royaumes-- milyen eszközökkel lehet, hogy hajtsák végre a Kings javak újraelosztása hogy azok az emberek? pl Thaiföld
3: population-- milyen hatással lesz a globális sztrájk mindenki viselkedés, ez ő meggondolja magát győződve a tényt a háború?
4: fegyveres, lehet képzelni egyenlő hadsereg minden országban általánosan dolgozó érdeke az "emberi"?
5: politika - kezdve az alábbi ötletek:
a- oktassák a gyermekeket nem enni és inni, amit ő igényüket;
b- elősegítik a jó állampolgárság: mindannyian felelősek az élő környezet, amelyben működünk, ezért; elkerüljük a káosz; mi is részt vesznek bármilyen erőszak vagy vandalizmus;
c- telepíteni ápolása nélkülözhetetlen mindenki szem előtt;
d- megállás élelmiszer túltermelés és az útvonal termékek több sarokba.
e fenntartani az idősek megfelelő és humánus módon.
f- megbecsülése az oktatás, az oktatási rendszer megreformálására, hogy kibővített oktatási szolgáltatás mindenki számára nyitott.
-Próbálja Létrehozásához az alapjait egy társadalom eltér a fogyasztói társadalomban.
-Ez Company ő tartaná az időben?
-Mi A legfőbb akadálya annak végrehajtása időben?
-Mi Fontos gondolatok nem fenntarthatóságának biztosítása a projekt?
 
globális sztrájk október 25, 2016.
Vegyük a döntéseket közösen.
Engedje meg, hogy ezen a napon a globális tiltakozó nap, és a következő napokban lesz napos akciók a békéért és tekintetében "emberi", hogy a nap lesz a kezdete egy másik korszak, az út hosszú lesz, de -y, ha sokan úgy vélik, és a közös cselekvést, be fogjuk bizonyítani, a NAP szakszervezetek, más távlatokat nyit számunkra.
Ez alatt az idő akkor minden felelős a saját és mások, nem erőszak, nem kár, ne alkohollal való visszaélés, tudatában kell lennie a jövőnk, szervezi magát, bizonyítani magadnak, hogy jobbak vagyunk .
 
Feliratkozás a hírlevélre, mint az oldalt a Facebookon, segítsen bennünket, hogy számolja meg a résztvevők.
We Are Human-WAH!
www.wearehuman.eu
https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/