Unë jam "HUMAN" JU "HUMAN".
Greva globale October 25, 2016.
Marrë vendimet tona së bashku.
Ne të gjithë duan të jetojnë në heshtje dhe në paqe me fqinjët tanë, ne kemi zgjedhur udhëheqësit në vendin tonë për të na përfaqësuar dhe për të ruajtur këtë paqe, për fat të keq kjo "paqe" nuk do të ndodhë dhe "luftërat" janë në rritje, pavarësisht nga sindikatat dhe aleancat disa vende, pse të presim tjetër të vendosë për ne në të ardhmen tonë?
Dëshira ime me këtë grevë është për të provuar të gjithë ata që marrin pjesë do të duan të mirë, se "HUMAN" mund të jetë e fortë, le të bashkohen me shumicën e popullsisë së planetit do PEACE aktualisht për të mos e dini, bashkohen me ne të gjithë së bashku për të formuar vetëm një zë të dëgjohet dhe më në fund, për jetën dhe mbijetesën e "njeriut".
Ne kemi mjetet teknike dhe teknologjike për të ndryshuar këtë botë, e para është bashkimi, e dyta është komunikimi.
Unë propozoj një lëvizje globale proteste, lëvizje që do të përcaktojë me marshime heshtur dhe seancat para vendet e larta të qeverisjes së çdo qytet apo vendet ku mund të ketë "Human".
Në pjesë të botës të quajtur "civilizuar", pjesa e gjallë e kapitalizmit dhe përpunimin e informacionit, ne kemi përdorur terror dhe frikë në ekranet dhe në gazeta, të tjerët jetojnë këto tmerre çdo ditë, ai të gjitha këto gjëra duhet të ndalet, se çfarë lloj "NJERIUT" dëshirë luftës ?, vuajtur, ose kanë vuajtur dhunë? e vështirë dhe luftëtarët trima nuk do të jetë më i lumtur se sa me familjen e tij, në qetësinë e tij në shtëpi.
Us, "Human", ka të ngjarë të duan paqe, shumë njerëz mendojnë se ne mund të bëjmë diçka, a keni ndjerë ndonjëherë në këtë bujë në ju që thotë se ju duhet të bëni diçka, tani është koha për të veprojnë së bashku ne do të bëjmë një botë më të mirë dhe kjo nuk është një utopi! Nuk ka të ardhme për këtë shoqëri të konsumit, ne duhet reformuar "COMPANY".
Disa prej nesh vijnë për të bindur veten se e keqja e luftës është e nevojshme, një tjetër mënyrë jetese është e pamundur, atëherë ajo është e rreme, disa janë duke u përpjekur për të mbledhur të gjitha "të njeriut" për shkaqet e tyre në thënien e tyre:
"Ka më keq në vende të tjera", "kjo është kudo si kjo," "mund të bëjë asgjë në lidhje", "mendimi ynë nuk llogaritet", "të ndaluar ankuar", "të ndaluar ëndërruar", "Utopia! "Etj ...
Shumë shpesh kam dëgjuar këto fjalë të shprehura me miqtë apo të afërmit, këto fraza janë bërë viktima në mendjet e tyre, por fakti se ka ligje, këto ligje mund të ndryshohet dhe janë të ndryshme në secili vend na tregojnë se ne mund të bëjmë atë që ne duam në këtë botë.
Realiteti është se një tjetër botë është e mundur, për se ndryshimet e mëdha janë të nevojshme, nuk do të jetë e lehtë, por është koha për të reaguar, edhe sa kohë do të vazhdojmë të bëjmë asgjë? es ajo-që të gjithë jetën tonë ne do të imagjinojmë një botë më të mirë apo tjetër të presim të reagojë? Sa prej pasardhësve tonë ende do të duhet t'i nënshtrohet ligjit të fortë, të shihni se çdo vend është lënë ofruar vetë, varfëruar, sulm, ndërsa të tjerët janë të hapura booms prodhuar tepërt, të kota, pse të vazhdojë të mbajë politika që krijojnë mjerim për "NJERIUT".
 
"I CALL" HUMAN ": Këmbësorët, shoferët, aktorët, besimtarët, jo-besimtarët, skeptikët, të varfër, RICH, budallenjtë, zgjedhësit, abstenuesit, ARISTOCRATES PRV, biznesmenë, mjekëve, ri, i vjetër, artistët të dënuarit, specializantët, dembel, e ndotur, droga, alkoolike, parazitëve, viktima, rojeve dhe tërë ata që me të vërtetë dëshirë për të ndryshuar THIS WORLD. "
Ju të gjithë mund të ndryshojë botën, ne mund të nëse ne bashkohemi.
Ju ftoj të marrë pjesë në një grevë globale October 25, 2016.
Të gjitha së bashku, si një popull me një kërkesë të vetme, paqes, një globale armëpushim, ndihmë universale.
Bëni grevë, ku ju jeni, ridge kalojë adresën e kësaj faqeje, të treguar miqtë tuaj, familjen tuaj, të postoj një lidhje në Facebook tuaj, Twitter dhe vende të tjera të ndarjes, do të demonstrojnë para bashki, ambasadat , pallate, kudo !!
-subject për seancat:
1: bankat - në qoftë se ne fshirë borxhet e të gjitha vendeve e bankave do të vuajnë një humbje të vërtetë në kohë? - Si për të ngritur këtë fshirjen? - Çfarë ndikimi i vërtetë në vendet e varfra?
2: royaumes-- çfarë do të thotë mund të ketë për të zbatuar Kings rishpërndarë pasurinë popullit të tyre? p.sh. Thailand
3: çfarë population-- ndikimi do të ketë një grevë globale në sjelljen e të gjithëve, kjo do të ndryshojë mendjen e tij ai e bindur për faktin e luftës?
4: të armatosur, mund të kishte imagjinuar një ushtri të barabartë në çdo vend, zakonisht duke punuar në interes të "njeriut"?
5: politika - duke filluar nga idetë e mëposhtme:
a- edukojmë fëmijët tanë që të mos hani dhe pini atë që ai është nevoja e tyre;
b- të promovuar shtetësinë e mirë: ne të gjithë jemi përgjegjës për mjedisin jetësor në të cilin veprojmë dhe për këtë arsye; shmangim rrëmujë; ne jemi të përfshirë në ndonjë akt dhune apo vandalizmit;
c- instaluar Kujdesi si thelbësore në mendjen e të gjithëve;
d- tepërt ndaluar ushqim dhe rrugë produktet për më shumë qoshe.
e mbajnë të moshuarit duhet dhe humane.
f- Vlerësimi arsimin, reformimin e sistemit arsimor për të siguruar shërbimin arsimor zgjeruar të hapur për të gjithë.
-Try Për të krijuar bazat e një shoqërie të ndryshëm nga shoqëria tonë të konsumit.
-Kjo Company ajo do të mbajë në kohë?
-Çfarë Janë pengesat kryesore për zbatimin e tij në kohë?
-Cilat Ide të rëndësishme të dështojnë për të siguruar qëndrueshmërinë e këtij projekti?
 
Greva globale October 25, 2016.
Marrë vendimet tona së bashku.
Le ta bëjmë këtë Ditë një ditë globale protestë dhe ditët që pasojnë bëhen ditët e veprimeve për paqe dhe respekt të "NJERIUT" Atë ditë do të jetë fillimi i një epoke, rruga do të jetë e gjatë, por do -y, në qoftë se shumë prej nesh besojnë dhe veprojnë së bashku, ne do të provojë sindikatat tona ditës, horizonte të tjera do të na e hap.
Gjatë kësaj dite ju të gjithë do të jetë përgjegjës për veten dhe të tjerët, nuk ka dhunë, nuk ka dëme, për të shmangur alkoolit, të jenë të vetëdijshëm për të ardhmen tonë, të organizojë veten, dëshmojnë për veten se ne jemi më të mirë .
 
Regjistrohu për buletinin, si faqe në Facebook, na ndihmojnë për të numëruar numrin e pjesëmarrësve.
Ne jemi WAH Human!