Jeg Er "HUMAN" DU ER "HUMAN".
global strike 25 okt 2016.
Tag vores beslutninger sammen.
Vi ønsker alle at leve roligt og i fred med vores naboer, vi vælger ledere i vores land til at repræsentere os og vedligeholde denne fred, betyder desværre denne "fred" ikke ske, og de "krige" er stigende, trods fagforeningerne og alliancer flere nationer, hvorfor vente ellers beslutte for os i vores fremtid?
Mit ønske gennem denne strejke er at bevise over for alle, der deltager vil ønske godt, at den "menneskelige" kan være den stærkeste, så lad os forene størstedelen af befolkningen af planeten ønsker fred er i øjeblikket at lade dig vide, slutte sig til os alle sammen til kun én stemme blive hørt og endelig for det liv og overlevelse af "HUMAN".
Vi har de tekniske og teknologiske midler til at ændre denne verden, den første er fagforeningen, den anden er kommunikation.
Jeg foreslår en global protestbevægelse, bevægelse, der vil definere som tavse marcher og møder før Højene for styring af hver by eller steder, hvor der kan være "menneskelige".
I den del af verden, kaldet "civiliserede", den levende del af kapitalismen og behandling af oplysninger, har vi brugt terror og frygt på skærmene og i aviserne, andre lever disse rædsler hver dag, han alle disse ting skal stoppe, hvad slags "HUMAN" ønske krig ?, lidt eller har været udsat for vold? de hårdeste og modigste krigere vil aldrig være lykkeligere end med sin familie, i den rolige af hans hjem.
Os, "Menneske", vil sandsynligvis ønsker fred, mange mennesker tror, at vi kan gøre noget, har du nogensinde følt denne vrede i dig, der siger du skal gøre noget, nu er det tid til at handle sammen vil vi gøre en bedre verden, og dette er ikke en utopi! Der er ingen fremtid for dette forbrugersamfund, må vi reformere "Selskabet".
Nogle af os kommer til at overbevise sig om, at der er behov for det onde af krig, en anden livsstil er umuligt, så er det falsk, er nogle forsøger at samle alle "HUMAN" til deres årsager i deres ordsprog:
"Der er værre andre steder", "det er overalt ligesom dette," "du kan gøre noget ved," "vores mening ikke tæller," "stoppe med at klage", "op med at drømme", "Utopia! "Osv ...
Alt for ofte har jeg hørt disse ord udtalt af venner eller familie, er disse sætninger bliver dødsfald i deres sind, men det faktum, at der er love, kan disse love ændres og er forskellige i hvert land viser os, at vi kan gøre, hvad vi ønsker i denne verden.
Virkeligheden er, at en anden verden er mulig, for der er behov for store ændringer, vil det ikke være nemt, men det er tid til at reagere, hvor meget længere vil vi fortsætte med at gøre noget? es det-at alle vores liv, vi vil forestille sig en bedre verden ellers vente reagere? Hvor mange af vores efterkommere vil stadig nødt til at gennemgå lovgivningen i den stærkeste, se, at noget land forlader levere selv, forarmet, angreb, mens andre er åbne bomme producere for meget, spild, hvorfor fortsætte med at opretholde politikker, der skaber elendighed for "HUMAN".
 
"Jeg kalder den" menneskelige ": fodgængere, Drivers, skuespillerne de troende, de vantro, skeptikerne, FATTIGE, rige, FOOLS, vælgerne, de sofavælgerne, THE Aristokrates PRV, THE forretningsmænd, lægerne, unge, gamle, kunstnerne fangerne, lærlinge, dovne, beskidte, narkotika, alkoholiker, parasitter, ofre, bødler og alt det vIRKELIG ønske om at ændre denne verden. "
Du kan alle ændre verden, kan vi, hvis vi forener.
Jeg vil opfordre dig til at deltage i en global strejke 25 oktober 2016.
Alt sammen, som et folk med et enkelt krav, fred, en global våbenhvile, universel assistance.
Gøre strejken, hvor du er, højderyg passere adressen på denne hjemmeside, fortæl dine venner, din familie, sende et link på din Facebook, Twitter og andre sharing sites, vil foran rådhuse demonstrere, ambassader , paladser, overalt !!
-subject for møder:
1: banker - hvis vi slettet gæld i alle lande bankerne ville lide et reelt tab i tide? - Hvordan at oprette denne sletning? - Hvad reel indflydelse på de fattige lande?
2: royaumes-- hvilke midler måske nødt til at gennemføre de konger omfordele rigdom til deres folk? fx Thailand
3: population-- hvilke konsekvenser vil have en global strejke på alles adfærd, dette skal han ændre mening overbevist om, af krigen?
4: bevæbnet kan have forestillet sig en lige hær i hvert land, der almindeligvis arbejder i interesse "Human"?
5: politik - startende følgende ideer:
a- opdrage vores børn til ikke at spise og drikke, hvad han er deres behov;
b- fremme god statsborgerskab: Vi er alle ansvarlige for det levende miljø, hvor vi opererer, og derfor; vi undgår rod; vi er involveret i enhver form for vold eller hærværk;
c-installere Pleje så vigtigt i alles sind;
D- stoppe mad overproduktion og rute produkter til mere kantet.
e opretholde de ældre ordentligt og humant.
f- Værdsættelse uddannelse, reformere uddannelsessystemet for at give udvidet pædagogisk alle har adgang til.
-Prøv At skabe grundlaget for et samfund forskellig fra vores forbrugersamfund.
-Denne Company hun ville holde i tide?
-Hvad Er de største hindringer for dens gennemførelse i tide?
-Hvad Vigtige ideer undlader at sikre bæredygtigheden af dette projekt?
 
global strike 25 okt 2016.
Tag vores beslutninger sammen.
Lad os gøre denne dag en global protest dag og de dage, følg bliver dage af handlinger for fred og respekt for "HUMAN", som dag vil være begyndelsen på en anden tidsalder, vil vejen være lang, men vil -y, hvis mange af os tror og handler sammen, vil vi bevise vores dag fagforeninger, vil andre horisonter åbner til os.
I løbet af denne dag vil I alle være ansvarlig for dig selv og andre, ingen vold, ingen skade, undgå alkoholmisbrug, være opmærksom for vores fremtid, organisere dig selv, bevise over for dig selv, at vi er bedre .
 
Abonner på nyhedsbrevet, ligesom side på Facebook, hjælpe os med at tælle antallet af deltagere.
Vi er mennesker WAH!