www.wearehuman.eu

JAG ÄR "HUMAN" DU ÄR "Human".

global strejk 25 oktober, 2016.

Ta våra beslut tillsammans.

Vi vill alla att leva i stillhet och i fred med våra grannar, vi väljer ledare i vårt land att representera oss och behålla denna fred, innebär tyvärr "fred" inte hända och "krig" ökar, trots fackföreningarna och allianser flera nationer, varför vänta annars bestämma oss i vår framtid?

Vår önskan genom denna strejk är att bevisa för alla som deltar kommer att vilja väl, att den "mänskliga" kan vara den starkaste, låt oss förena majoriteten av befolkningen på planeten vill Peace är för närvarande så att du vet, med oss ​​alla tillsammans för att bilda en enda röst höras och slutligen, för livet och överlevnad "Human".

Vi har de tekniska och tekniska hjälpmedel för att förändra denna värld, den första är förbundet, är den andra kommunikations.

Vi erbjuder en global proteströrelse, rörelse som kommer att definiera genom tysta marscher och sammanträden innan höjder styrningen av varje stad eller platser där det kan finnas "Human".

I den del av världen som kallas "civiliserade", den levande delen av kapitalismen och behandling av information, har vi använt terror och rädsla på skärmarna och i tidningarna, andra lever dessa fasor varje dag, han alla dessa saker måste upphöra, vilken typ av "Human" önskan krig ?, lidit eller har utsatts för våld? hårdast och modigaste krigare kommer aldrig att bli lyckligare än med sin familj, i det tysta av hans hem.

Oss, "Human", kommer sannolikt att ha fred, många människor tror att vi kan göra något, har du någonsin känt denna ilska i dig som säger att du måste göra något, är det nu dags att agera tillsammans kommer vi att göra en bättre värld och detta är inte en utopi! Det finns ingen positiv framtid för denna konsumtionssamhället, måste vi reformera "Bolaget".

Några av oss kommer att övertyga sig om att det behövs det onda av krig, är det omöjligt annan livsstil, då det är falskt, är några försöker att samla alla "HUMAN" till deras orsaker i deras talesätt:

"Det är värre på andra håll", "det är överallt så här", "du kan göra något åt", "vår åsikt räknas inte", "sluta klaga", "sluta drömma", "Utopia! "Osv ...

Alltför ofta hört dessa ord yttras av vänner eller släktingar har blivit dödade i deras sinnen, men det faktum att det finns lagar, kan dessa lagar ändras och är olika i varje land visar oss att vi kan göra vad vi vill i denna värld.

Verkligheten är att en annan värld är möjlig, för att stora förändringar är nödvändiga, kommer det inte att bli lätt, men det är dags att reagera, hur mycket längre kommer vi att fortsätta att göra ingenting? es it-som alla våra liv kommer vi att föreställa sig en bättre värld annars vänta reagera? Hur många av våra ättling kommer fortfarande att behöva genomgå lagen av de starkaste, se att något land lämnar leverera själv, utarmat, attack, medan andra är öppna bommar producera överdriven, slösaktig, varför fortsätta att upprätthålla en politik som skapar elände för "mänskliga".

"Jag kallar" Human ": fotgängare, förare, skådespelare, troende, icke-troende, skeptiker, fattiga, rika, galna, väljarna, väljarna, aristokrater, VRP den affärsmän, läkare, unga, gamla, konstnärer, straffångar, lärlingar, lata, smutsiga, narkomaner, alkoholister, parasiter, offer, förövare och alla de som verkligen önskar förändring denna värld. "

Du kan alla förändra världen, vi kan om vi enas.

Vi inbjuder dig att delta i en global strejk oktober 25, 2016.

Sammantaget som ett folk med en enda fordran, fred, ett globalt vapenvila, universal stöd.

Gör strejken, var du är, ås passera adressen till denna plats, berätta för dina vänner, din familj, lägga upp en länk på din Facebook, Twitter och andra delar tomten, kommer att visa framför stadshus, ambassader , palats, överallt !!

global strejk 25 oktober, 2016.

Ta våra beslut tillsammans.

Låt oss göra denna dag en global protest dag och dagarna som följer blir dagar av åtgärder för fred och respekt för "mänskliga" den dagen kommer att vara i början av en annan era, kommer vägen vara lång, men kommer -y, om många av oss tror och agera tillsammans, kommer vi att bevisa DAG vår union kommer andra horisonter öppna för oss.

Under denna dag kommer ni att ansvara för dig själv och andra, inget våld, ingen skada, undvika missbruk av alkohol, vara medvetna om vår framtid, ordna själv, bevisa för sig själv att vi är bättre .

Prenumerera på nyhetsbrevet, som sidan på Facebook, hjälper oss att räkna antalet deltagare.

Vi är Människa-WAH!

www.wearehuman.eu

https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/