www.wearehuman.eu
JEG ER "HUMAN" DU ER "menneskelige".
global streik den 25 oktober 2016.
Ta våre beslutninger sammen.
Vi ønsker alle å leve rolig og i fred med våre naboer, vi velger ledere i vårt land til å representere oss og opprettholde denne freden, betyr dessverre denne "fred" ikke skje, og de "kriger" er økende, til tross for fagforeningene og allianser flere nasjoner, hvorfor vente annet bestemme for oss i vår fremtid?
Mitt ønske gjennom denne streiken er å bevise for alle som deltar vil ønske vel, at "menneskelig" kan være den sterkeste, la oss forene flertallet av befolkningen av planeten ønsker fred er for tiden for å fortelle deg, bli med oss ​​alle sammen til én stemme bli hørt og til slutt, for liv og overlevelse av den "menneskelige".
Vi har tekniske og teknologiske midler for å forandre denne verden, den første er foreningen, er det andre kommunikasjons.
Jeg foreslår en global protestbevegelse, bevegelse som vil definere av stille marsjer og runder før haugene av styringen av hver by eller steder hvor det kan være "Human".
I den delen av verden som heter "siviliserte", den levende delen av kapitalismen og bearbeiding av informasjon, har vi brukt terror og frykt på skjermene og i avisene, andre lever disse grusomheter hver dag, han alle disse tingene må stoppe, hva slags "HUMAN" ønske krig ?, led eller har lidd vold? den hardeste og modigste krigerne vil aldri bli lykkeligere enn med sin familie, i den rolige av hans hjem.
Oss, "Human", er trolig vil PEACE, mange mennesker tror vi kan gjøre noe, har du noen gang følt dette raseri i deg som sier at du må gjøre noe, nå er det på tide å opptre sammen vil vi gjøre en bedre verden, og dette er ikke en utopi! Det er ingen fremtid for dette forbrukersamfunnet, må vi reformere "selskap".
Noen av oss kommer til å overbevise seg selv om at den onde krigs er nødvendig, er umulig annen livsstil, så det er falsk, noen prøver å samle alle "menneskelige" til deres årsaker i deres ordtak:
"Det er verre andre steder", "det er overalt som dette", "du kan gjøre noe med", "vår mening teller ikke", "slutte å klage", "slutte å drømme", "Utopia! "Osv ...
Altfor ofte har jeg hørt disse ordene ytret av venner eller slektninger, har disse setningene blitt dødsfall i deres sinn, men det faktum at det finnes lover, kan disse lovene endres og er forskjellige i hvert land viser oss at vi kan gjøre hva vi vil i denne verden.
Realiteten er at en annen verden er mulig, for er nødvendig at store endringer, vil det ikke være lett, men det er på tide å reagere, hvor mye lenger skal vi fortsette å gjøre ingenting? es it-at alle våre liv vil vi forestille seg en bedre verden ellers vente reagere? Hvor mange av våre etterkommere vil fortsatt måtte gjennomgå loven av de sterkeste, se at alle land forlater befri seg selv, utarmet, angrep, mens andre er åpne lenser produsere overdreven, sløsende, hvorfor fortsette å opprettholde en politikk som skaper elendighet for "menneskelige".
 
"Jeg kaller" menneskelige ": fotgjengere, driverne, skuespillerne, de troende, ikke-troende, skeptikere, fattig, rik, idioter, velgerne, avholdsfolk, THE aristocrates PRV, THE forretningsmenn, leger, den unge, gamle, kunstnerne straffangene, lærlinger, lat, skitne, narkotika, alkohol, parasitter, ofre, bødlene og alt som virkelig ønske om å endre denne verden. "
Du kan alt forandre verden, kan vi hvis vi forene.
Jeg inviterer deg til å delta i en global streik den 25 oktober 2016.
Alle sammen som ett folk med en eneste påstand, fred, en global våpenhvile, universell hjelp.
Gjør streiken, hvor du er, ryggen passere Adressen til dette området, fortell dine venner, din familie, legge ut en link på Facebook, Twitter og andre deler steder, vil demonstrere foran rådhusene, ambassader , palasser, overalt !!
-subject for runder:
1: banker - hvis vi slettet gjelden til alle land har bankene ville lide en reell tap i tide? - Hvordan sette opp denne slettingen? - Hva reell innvirkning på fattige land?
2: royaumes-- hvilke virkemidler kan ha å implementere Kings omfordele rikdom til sitt folk? f.eks Thailand
3: population-- hva virkningen vil ha en global streik på alles oppførsel, dette vil han ombestemme seg overbevist av det faktum av krigen?
4: bevæpnet, kan ha forestilt seg en lik hær i hvert land, ofte arbeider i interesse av "Human"?
5: politikk - starter følgende ideer:
a- utdanne våre barn til ikke å spise og drikke hva han er deres behov;
b- fremme god statsborgerskap: Vi er alle ansvarlige for bomiljøet vi opererer i, og derfor; vi unngå rot; vi er involvert i enhver handling av vold eller hærverk;
c- installere Omsorg som viktig i alles sinn;
d- stopp mat overproduksjon og rute produkter til mer cornered.
e opprett eldre riktig og humant.
f- Verdsettelse utdanning, reformere utdanningssystemet for å gi utvidet pedagogisk tjeneste åpen for alle.
-Prøv Å skape grunnlaget for et samfunn forskjellig fra vår forbrukersamfunnet.
-Dette Selskapet hun ville holde i gang?
-Hva Er de viktigste hindringene for gjennomføringen i tide?
-Hvilke Viktige ideer mislykkes i å sikre bærekraften i dette prosjektet?
 
global streik den 25 oktober 2016.
Ta våre beslutninger sammen.
La oss gjøre denne dagen en global protest dag og dagene som følger blir dagene av tiltak for fred og respekt for "HUMAN" den dagen vil være begynnelsen på en annen tidsalder, vil veien være lang, men vil -y, hvis mange av oss tror og handle sammen, vil vi bevise vår dag fagforeninger, vil andre horisonter åpne for oss.
I løpet av denne dagen vil dere alle være ansvarlig for deg selv og andre, ingen vold, ingen skade, unngå alkohol misbruk, være klar for vår fremtid, organisere selv, bevise for deg selv at vi er bedre .
 
Abonner på nyhetsbrevet, som siden på Facebook, hjelp oss å telle antall deltakere.
We Are Human-WAH!
www.wearehuman.eu
https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/