www.wearehuman.eu

EU SUNT "OM" esti "uman".

grevă la nivel mondial 25 octombrie 2016.

Ia deciziile noastre împreună.

Noi toți vrem să trăiască în liniște și în pace cu vecinii noștri, vom alege liderii în țara noastră să ne reprezinte și să mențină această pace, din păcate, această "pace" nu se întâmplă și "războaiele" sunt în creștere, în ciuda sindicatelor și a alianțelor mai multe națiuni, de ce altceva așteptați să decidă pentru noi în viitorul nostru?

Dorința noastră prin această grevă este de a dovedi tuturor care participa vor dori bine, că "uman" poate fi cel mai important, să ne unim majoritatea populației planetei vrea pace este în prezent să vă anunțăm, alături de noi toți împreună pentru a forma o singură voce să fie auzită și în cele din urmă, pentru viața și supraviețuirea "uman".

Avem mijloacele tehnice și tehnologice pentru a schimba această lume, prima este unirea, al doilea este de comunicare.

Noi oferim o mișcare de protest la nivel mondial, mișcare care se va defini prin marșuri tăcute și ședințele înainte de locurile înalte de guvernare ale fiecărui oraș sau locuri în care pot exista "uman".

În partea lumii numită "civilizată", partea vie a capitalismului și de prelucrare a informației, am folosit teroare și frică pe ecrane și în ziare, alții trăiesc în fiecare zi aceste orori, el toate aceste lucruri trebuie să se oprească, ce fel de "uman" război dorința ?, a suferit sau au suferit violență? cel mai greu și cei mai curajoși războinici nu vor fi niciodată mai fericit decât cu familia sa, în liniștea lui acasă.

Noi, "Human", sunt susceptibile de a vrea PACE, mulți oameni cred că putem face orice, te-ai simțit vreodată această furie în voi, care spune că trebuie să faci ceva, acum este momentul să acționăm împreună, vom face o lume mai bună și acest lucru nu este o utopie! Nu există nici un viitor pozitiv pentru această societate de consum, trebuie să ne reforma "COMPANIA".

Unii dintre noi vin să se convingă că este nevoie de răul de război, un alt stil de viață este imposibil, atunci este falsă, unii încearcă să mobilizeze toate "omului" la cauzele lor în a spune lor:

"Sunt mai rău în altă parte", "este peste tot așa", "poți face nimic", "opinia noastră nu contează", "stop protestând", "stop visare", "Utopia! "Etc ...

Prea des auzit aceste cuvinte rostite de prieteni sau rude au devenit victime în mintea lor, dar faptul că există legi, aceste legi pot fi schimbate și sunt diferite în fiecare țară ne arată că putem face ceea ce ne dorim în această lume.

Realitatea este că o altă lume este posibilă, pentru că sunt necesare schimbări mari, acesta nu va fi ușor, dar este timpul să reacționeze, cât de mult va mai vom continua să facem nimic? es it-că toată viața noastră ne vom imagina o lume mai bună sau altceva așteptați să reacționeze? Cât de mulți dintre descendent noastre vor trebui să se supună legii celui mai puternic, a se vedea că orice țară pleacă dă el însuși, sărăcit, atac, în timp ce altele sunt brațe deschise produc în exces, risipă, de ce continuă să mențină politici care să creeze mizerie pentru "uman".

"Eu numesc" uman ": pietoni, șoferi, actori, credincioși, necredincioși, sceptici, cei săraci, cei bogați, nebuni, alegătorii, alegătorii, aristocrații, VRP oameni de afaceri, medici, tineri, bătrâni, artiști, condamnați, ucenici, leneș, murdar, dependenți de droguri, alcoolici, paraziți, victime, autorii și toți cei care doresc cu adevărat o schimbare această lume ".

Aveți posibilitatea să modificați toată lumea, putem dacă ne unim.

Va invitam sa participati la o grevă la nivel mondial 25 octombrie 2016.

Toate împreună, ca un singur popor cu o singură revendicare, pace, o încetare a focului la nivel mondial, asistență universală.

A face greva, în cazul în care vă aflați, creasta treci adresa acestui site, le spui prietenilor tăi, familia ta, posta un link pe Facebook, Twitter și alte site-uri de partajare, se va demonstra în fața primăriilor, ambasade , palate, peste tot !!

grevă la nivel mondial 25 octombrie 2016.

Ia deciziile noastre împreună.

Să facem această Zi o zi de protest la nivel mondial și zilele care urmează devin zile de acțiuni pentru pace și cu privire la "uman" Ziua aceea va fi începutul unei alte ere, drumul va fi lung, dar va -y, în cazul în care mulți dintre noi credem și acționăm împreună, vom dovedi ZIUA unirea noastră, alte orizonturi se vor deschide pentru noi.

Pe parcursul acestei zile vei fi cu toții responsabili pentru tine și pentru alții, fără violență, nici un prejudiciu, pentru a evita abuzul de alcool, să fie conștient pentru viitorul nostru, organizați le demonstrezi că suntem mai buni .

Aboneaza-te la newsletter-ul, la fel ca pagina pe Facebook, ne ajută să conta numărul de participanți.

Noi suntem oameni-wah!

www.wearehuman.eu

https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/