JO SÓC "humà" que són "humans".
25 d'atac global d'octubre de 2016.
Prendre les nostres decisions junts.
Tots volem viure en silenci i en pau amb els nostres veïns, vam triar als líders al nostre país perquè ens representi i mantenir aquesta pau, per desgràcia, aquesta "pau" no té lloc i les "guerres" estan augmentant, tot i les unions i aliances diverses nacions, per què esperar la resta decideixin per nosaltres en el nostre futur?
El meu desig a través d'aquesta vaga és per provar a tots els que participen voldrà així, que el "humà" pot ser el més fort, unirem a la majoria de la població del planeta vol la pau és actualment per fer-li saber, a nosaltres tots junts per formar una sola veu sigui escoltada i, finalment, per la vida i la supervivència del que és "humà".
Tenim els mitjans tècnics i tecnològics per canviar aquest món, la primera és la unió, el segon és la comunicació.
Proposo un moviment mundial de protesta, el moviment que es defineix per marxes silencioses i sessions abans que els llocs alts de govern de cada ciutat o llocs en els quals pot ser "humà".
A la part del món anomenat "civilitzat", la part viva del capitalisme i el processament de la informació, hem utilitzat el terror i la por a les pantalles i als diaris, altres viuen aquests horrors tots els dies, totes aquestes coses vagin a aturar-se, quin tipus de guerra desig "humà"?, patit o han patit violència? el més dur i més valents guerrers mai seran més feliços que amb la seva família, en la tranquil·litat de la seva casa.
Nosaltres "humà", és probable que volen la pau, molta gent pensa que podem fer qualsevol cosa, ¿s'ha sentit aquesta ràbia en tu que diu que cal fer alguna cosa, ara és el moment de actuem junts farem un món millor i això no és una utopia! No hi ha futur per a aquesta societat de consum, hem de reformar la "companyia".
Alguns de nosaltres venim de convèncer-se que es necessita el mal de la guerra, un altre estil de vida és impossible, llavors és fals, alguns estan tractant de reunir a tots els "humans" a les seves causes en el seu dit:
"No són pitjors en altres llocs", "està a tot arreu com aquest", "es pot fer res", "la nostra opinió no compta," "deixar de queixar-se", "deixar de sonar", "Utopia! "... Etc.
Massa sovint he sentit aquestes paraules pronunciades per amics o familiars, aquestes frases s'han convertit en víctimes mortals en les seves ments, però, el fet que hi ha lleis, aquestes lleis es poden canviar i són diferents en cada país ens mostren que podem fer el que volem en aquest món.
La realitat és que un altre món és possible, per que es necessiten grans canvis, no serà fàcil, però és el moment de reaccionar, quant de temps més seguirem sense fer res? és it-que totes les nostres vides anem a imaginar un món millor o en cas contrari esperar a reaccionar? Quants dels nostres descendents encara s'haurà de sotmetre a la llei del més fort, veure que cap país està deixant lliuraments a si mateix, esgotats, atac, mentre que altres són braços oberts produeixen excessiva, malgastador, per què seguir mantenint les polítiques que creen misèria per "HUMÀ".
 
"Faig una crida" humà ": els vianants, els conductors, els actors, els creients, els incrèduls, els escèptics, pobres, rics, els ximples, els votants, els abstemis, L'aristocrates EL PRV, L' empresaris, metges, joves, grans, els artistes, els convictes, els aprenents, mandrosos, bruts, les drogues, alcohòlic, paràsits, les víctimes, els botxins i tot el que realment desig de canviar AQUEST MÓN ".
Tots vostès poden canviar el món, podem si ens unim.
Els convido a participar en un atac global 25 de d'octubre de 2016.
Tots junts, com un sol poble amb una sola reclamació, la pau, un alto el foc general, l'assistència universal.
Fer la vaga, on es troba, cant passar l'adreça d'aquest lloc, digui als seus amics, la seva família, publicar un enllaç al seu Facebook, Twitter i altres llocs per compartir, demostrarà al davant dels ajuntaments, ambaixades , palaus, a tot arreu !!
-en funció de les sessions:
1: bancs - si esborrem els deutes de tots els països en els bancs no patirien una pèrdua real en el temps? - Com establir aquesta supressió? - Quin impacte real en els països pobres?
2: royaumes-- el que significa que podria haver d'implementar els Reis redistribuir la riquesa de la seva gent? per exemple, Tailàndia
3: ¿què population-- impacte tindrà un atac global sobre el comportament de tots, això canviarà d'opinió que convençut de l'existència d'una guerra?
4: armat, poden haver imaginat un exèrcit iguals a cada país, comunament treballant en nom de la "humana"?
5: la política - a partir de les següents idees:
a- educar els nostres fills que no han de menjar i beure el que és la seva necessitat;
b- promoure la bona ciutadania: tots som responsables de les condicions de vida en el qual treballem i per tant; evitem el desastre; estem involucrats en qualsevol acte de violència o vandalisme;
c instal·lar cura com essencial en la ment de tots;
sobreproducció d'aliments i parada de la ruta d- productes a més arraconat.
i mantenir els ancians correctament i de forma humanitària.
f- La valoració de l'educació, la reforma del sistema educatiu per proporcionar servei educatiu ampliat obert a tothom.
-Vaig Tractar Per crear les bases d'una societat diferent de la nostra societat de consum.
-Aquest Companyia es mantindria en el temps?
-Quins Són els principals obstacles per a la seva aplicació en el temps?
-Què Idees importants, no garanteixen la sostenibilitat d'aquest projecte?
 
25 d'atac global d'octubre de 2016.
Prendre les nostres decisions junts.
Fem d'aquest dia un dia mundial de protesta i els dies que segueixen es converteixen en dies d'accions per a la pau i el respecte dels "humans" Aquest dia serà el començament d'una nova era, el camí serà llarg, però ho faran -i, si molts de nosaltres creiem i actuar junts, anem a provar les nostres unions del Dia, altres horitzons s'obriran per a nosaltres.
Durant aquest dia, tots vostès seran responsables de si mateix ia altres, sense violència, sense danys, evitar l'abús de l'alcohol, tingui en compte per al nostre futur, organitzar-se, demostrar a si mateix que estem millor .
 
Subscriure al butlletí, com la pàgina a Facebook, ens ajuden a explicar el nombre de participants.
Som WAH humà!