www.wearehuman.eu
IK BEN "MENSELIJK" You Are 'menselijke'.
global strike 25 oktober 2016.
Neem onze beslissingen samen.
We willen allemaal rustig te leven en in vrede met onze buren, we kiezen leiders in ons land om ons te vertegenwoordigen en te onderhouden deze vrede, betekent helaas is dit 'vrede' niet gebeuren en de "oorlogen" toenemen, ondanks de vakbonden en allianties verschillende naties, waarom wachten anders beslissen voor ons in onze toekomst?
Mijn verlangen door middel van deze staking is om te bewijzen aan allen die deelnemen zal goed willen, dat de 'menselijke' de sterkste kan zijn, laat ons verenigen de meerderheid van de bevolking van de planeet wil vrede is op dit moment om u te laten weten, samen met ons allemaal samen vormen slechts één stem worden gehoord en ten slotte, voor het leven en het voortbestaan ​​van de 'menselijke'.
We hebben de technische en technologische middelen om deze wereld te veranderen, de eerste is de vereniging, de tweede is de communicatie.
Ik stel voor een wereldwijde protestbeweging, beweging die zal bepalen door stille marsen en zittingen voor de hoogten van het bestuur van elke stad of plaatsen waar sprake kan zijn "Human".
In het deel van de wereld genaamd 'beschaafde', het levende deel van het kapitalisme en de verwerking van informatie, hebben we gebruik gemaakt terreur en angst op de schermen en in de kranten, anderen leven deze verschrikkingen elke dag, hij al deze dingen moet stoppen, wat voor soort 'menselijke' verlangen oorlog ?, lijden of hebben geleden onder geweld? de hardste en moedigste krijgers zal nooit gelukkiger dan met zijn familie, in de rust van zijn naar huis.
Us, "Human", zijn waarschijnlijk willen vrede, veel mensen denken dat we iets te doen, heb je ooit gevoeld deze rage in je dat zegt dat je iets moet doen, nu is het tijd om fungeren samen zullen we een betere wereld te maken en dit is geen utopie! Er is geen toekomst voor deze consumptiemaatschappij, moeten we de "Onderneming" te hervormen.
Sommigen van ons komen om zich ervan te overtuigen dat het kwaad van de oorlog nodig is, een andere levensstijl is niet mogelijk, dan is het vals, sommigen proberen om alle 'menselijke' verzamelen om de oorzaken in hun uitspraak:
"Er zijn ergere elders", "het is overal zo," "" kun je alles over, do "onze mening telt niet", "stoppen met klagen", "stoppen met dromen", "Utopia! "Enz ...
Te vaak heb ik gehoord deze woorden uitgesproken door vrienden of familieleden, hebben deze zinnen sterfgevallen geworden in hun gedachten, maar het feit dat er wetten zijn, kunnen deze wetten worden veranderd en zijn verschillend in elk land laten zien dat we kunnen doen wat we willen in deze wereld.
De realiteit is dat een andere wereld mogelijk is, voor die grote veranderingen nodig zijn, zal het niet gemakkelijk zijn, maar het is tijd om te reageren, hoe lang blijven we niets doen? es it-dat ons leven zullen we een betere wereld voor te stellen of anders wachten reageren? Hoeveel van onze nakomeling zal nog steeds aan de wet van de sterkste ondergaan, zien dat elk land verlaat bevrijden, uitgeput, aanval, terwijl anderen zijn open gieken produceren overdreven, verkwistend, waarom blijven beleidsmaatregelen die ellende te creëren voor "MENS" te handhaven.
 
"Ik noem" MENSELIJK ": voetgangers, de drijvende krachten, de acteurs, de gelovigen, de niet-gelovigen, de sceptici, arm, rijk, dwazen, de kiezers, de geheelonthouders, DE Aristocrates DE PRV, THE Zakenlieden, artsen, jongeren, ouderen, kunstenaars veroordeelden, leerlingen, lui, vies, DRUGS, ALCOHOL, parasieten, slachtoffers, beulen en alles wat echt verlangen om te veranderen deze wereld. "
U kunt de wereld allemaal te veranderen, kunnen we als we ons verenigen.
Ik nodig u uit om deel te nemen in een wereldwijde staking 25 oktober 2016.
Alles bij elkaar, als één volk met een enkele claim, vrede, een wereldwijd staakt-het-vuren, universele hulp.
Maak de staking, waar je bent, nok langs het adres van deze site, vertel je vrienden, je familie, plaats een link op uw Facebook, Twitter en andere sharing sites, zal laten zien in de voorkant van de gemeentehuizen, ambassades , paleizen, overal !!
-die voor vergaderingen:
1: banken - als we gewist de schulden van alle landen hebben banken zou een echte verlies in de tijd te lijden? - Hoe het opzetten van deze schrapping? - Wat reële impact op arme landen?
2: royaumes-- welke middelen zou kunnen hebben voor de uitvoering van de Kings herverdeling van de rijkdom van hun volk? bijvoorbeeld Thailand
3: population-- welke impact een wereldwijde aanval op ieders gedrag zal hebben, zal hij zijn geest overtuigd van het feit van de oorlog te veranderen?
4: bewapend, kan een gelijke leger hebben gedacht in elk land, vaak werken in het belang van "Human"?
5: politiek - het starten van de volgende ideeën:
a- voeden onze kinderen niet te eten en te drinken wat hij is hun behoefte;
b- bevorderen goed burgerschap: we zijn allemaal verantwoordelijk voor de leefomgeving waarin we actief zijn en dus; we voorkomen dat de rotzooi; we zijn betrokken bij elke daad van geweld of vandalisme;
c- installeren Zorg als essentieel in ieders gedachten;
d- stop food overproductie en route producten naar meer in het nauw gedreven.
e handhaven van de ouderen naar behoren en op een humane manier.
f- waarderen het onderwijs, de hervorming van het onderwijssysteem aan een uitgebreide educatieve dienst open voor iedereen te bieden.
-Probeer Om de fundamenten van een samenleving anders dan onze consumptiemaatschappij te creëren.
-Dit Company ze op tijd zou houden?
Wat zijn de belangrijkste belemmeringen voor de uitvoering ervan in de tijd?
-Wat Belangrijke ideeën niet aan de duurzaamheid van dit project te waarborgen?
 
global strike 25 oktober 2016.
Neem onze beslissingen samen.
Laten wij deze dag een wereldwijd protest dag en de dagen die volgen geworden dagen van acties voor de vrede en respect van 'menselijke' die Dag het begin van een ander tijdperk zal zijn, zal de weg lang zijn, maar zal -y, als velen van ons geloven en samen op te treden, zullen we onze dag vakbonden te bewijzen, zullen andere horizonten te openen voor ons.
Tijdens deze dag zul je allemaal verantwoordelijk voor jezelf en anderen, geen geweld, geen schade, vermijd alcohol misbruik, zich bewust zijn voor onze toekomst, het organiseren van jezelf, om jezelf te bewijzen dat we beter .
 
Abonneren op de nieuwsbrief, net als de pagina op Facebook, ons helpen om het aantal deelnemers te tellen.
We Are Human-wah!
www.wearehuman.eu
https://www.facebook.com/We-Are-Human-WAH-1731519213732769/