АЗ СЪМ "HUMAN" Ти си "човешки".
глобална стачка 25 Октомври 2016.
Вземете нашите решения заедно.
Ние всички искаме да живеем спокойно и в мир със съседите ни, ние избира лидери в страната ни, за да ни представлява и поддържа този мир, за съжаление този "мир" не се случи и на "войни" се увеличават, въпреки синдикатите и съюзите няколко нации, защо да чакаме друг да решат за нас в нашето бъдеще?
Моето желание през тази стачка е да докаже на всички, които участват ще искате добре, че "човешката" може да бъде най-силен, нека да се обединят по-голямата част от населението на планетата иска мир в момента да ти кажа, да се присъединят всички нас заедно, за да образуват само един глас да се чува и най-накрая, за живота и оцеляването на "човешки".
Имаме технически и технологични средства, за да променят този свят, първата е на съюза, а вторият е комуникация.
Аз предлагам глобално движение протест, движение, което ще се определи от мълчаливи шествия и заседания преди високите места на управление на всеки град или места, където може да има "Human".
В тази част от света, наречен "цивилизовано", живата част на капитализма и обработка на информация, ние сме използвали терор и страх на екраните и във вестниците, други живеят тези ужаси всеки ден, той всички тези неща трябва да спрат, какъв вид "HUMAN" желание война ?, страдал или са претърпели насилие? най-трудното и най-смелите воини никога няма да бъда по-щастлив, отколкото със семейството си, в тишината на своята вкъщи.
Нас, "Human", е вероятно да искат мир, много хора мислят, ние можем да направим нищо, Чувствали ли сте някога този гняв в себе си, че казва, че трябва да се направи нещо, сега е моментът да действат заедно ще направим един по-добър свят, а това не е утопия! Има няма бъдеще за това консуматорско общество, ние трябва да се реформира "Дружеството".
Някои от нас идват, за да се убеди, че е необходимо зло на война, друг начин на живот е невъзможно, то е фалшиво, някои се опитват да се обединят всички "човешки", за да им причини в изричаха:
"Има по-лошо на друго място", "тя е навсякъде по този начин," "можете да направите нещо по въпроса", "нашето мнение не се брои", "спрете се оплакват", "спрете сънувам", "Утопия! "И т.н. ...
Твърде често съм чувал тези думи, изречени от приятели или роднини, тези фрази са станали смъртни случаи в съзнанието им, но фактът, че има закони, тези закони могат да се променят и да са различни в всяка страна да ни покаже, че можем да направим това, което искаме в този свят.
Реалността е, че един друг свят е възможен, за че са необходими големи промени, то няма да е лесно, но е време да реагира, още колко време ще продължим да правим нищо? ове го-, че през целия си живот ние ще представим един по-добър свят или друго изчакайте реагира? Колко от нашите потомък все още ще трябва да се подложи на закона от най-силните, виждаме, че всяка страна се оставя избави себе си, изчерпани, атака, докато други са отворени бум произвеждат прекомерни, разточителство, защо продължават да поддържат политики, които създават мизерия за "човешки".
 
"Призовавам" HUMAN ": пешеходците, водачите, актьорите, вярващите, невярващите, скептиците, беден, богат, глупаците, избирателите, на въздържателите г. ARISTOCRATES THE PRV г. бизнесмени, лекари, младите, старите, художниците осъдените, чираци, мързеливи, мръсни, наркотици, алкохолни, паразити, жертви, палачите и всичко, което наистина желание за промяна този свят. "
всичко, което може да промени света, ние можем, ако се обединим.
Аз ви каня да участват в глобален стачка 25 октомври, 2016.
Всички заедно, като един народ с едно вземане, мир, глобално прекратяване на огъня, универсална помощ.
Направи стачката, където и да сте, хребет премине адреса на този сайт, кажете на приятелите си, семейството си, да публикувате линк към вашия Facebook, Twitter и други сайтове за споделяне, ще демонстрират пред кметствата на, посолства , дворци, навсякъде !!
-subject за заседания:
1: банки - ако ние изтрити дълговете на всички страни се банки ще пострадат истинска загуба на време? - Как да се създаде това заличаване? - Какво реално въздействие върху бедните страни?
2: royaumes-- какви средства може да се наложи да приложи на царете преразпределят богатство на своите хора? напр Тайланд
3: population-- какво въздействие ще има глобален удар върху поведението на всички, това ще се промени мнението си убеден в това, на войната?
4: въоръжен, може да си представи, равен армия във всяка страна, често се работи в интерес на "Human"?
5: политиката - като се започне от следните идеи:
a- образоват децата ни да не се яде и пие това, което той е нуждата им;
b- насърчаване на доброто гражданство: всички ние сме отговорни за жизнената среда, в която работим и по тази причина; ние се избегне бъркотията; ние сме свързани с всеки акт на насилие или вандализъм;
c- инсталиране Грижа за съществено в съзнанието на всеки;
d-стоп храна на свръхпроизводство и начин на продукти на по-натясно.
д поддържане на възрастните хора правилно и хуманно.
F- Оценяване на образованието, реформиране на образователната система, за да се осигури разширена образователна услуга отворен за всички.
-опитайте За създаване на основите на едно общество, различно от нашето консуматорско общество.
-Това Company тя ще се запази във времето?
-Какво Са основните пречки за нейното изпълнение във времето?
-Какво Важни идеи не успяват да се гарантира устойчивостта на този проект?
 
глобална стачка 25 Октомври 2016.
Вземете нашите решения заедно.
Нека да направим този ден в световен протест ден и дните, които следват, стават дни на действия за мир и зачитане на "човека", че денят ще бъде началото на друга епоха, пътят ще бъде дълъг, но ще -y, ако много от нас вярват и да действат заедно, ние ще се окаже денят ни съюзи, други хоризонти ще се отворят за нас.
През този ден вие всички ще отговаря за себе си и другите, не на насилието, не вреди, да се избегне злоупотребата с алкохол, трябва да знаете, за нашето бъдеще, организира себе си, да докаже на себе си, че ние сме по-добре ,
 
Абонирайте се за бюлетина, като на страницата на Facebook, да ни помогне да се разчита на броя на участниците.
Ние сме хора ЛРД!